Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Ikerház – Dunakeszi

125,9 millió Ft

Megvételre kínálok egy kiváló állapotú, 3 hálószobás, bútorozott ikerházat garázzsal, parkosított telken Dunakeszin, a közkedvelt Toldi Dombliget lakóparkban.

A lakótér 107 m2, amihez 20 m2 terasz és 18 m2 garázs társul. Az ingatlanba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan jobbra a garázs majd a lépcső, balra a mosdó és a kamra, szemben pedig az amerikai konyhás nappali található, ahonnan kilépve a kertkapcsolatos teraszra jutunk. A lépcsőn felérve a közlekedőbe jutunk, ahonnan 3 erkélykapcsolatos hálószoba, egy fürdő és egy háztartási helyiség nyílik. A szülői hálóhoz tartozik egy tolóajtós gardróbhelyiség is.

ENERGETIKAI szempontból sem kell aggódnia, az épület szigetelt és 2 rétegű, hővédő üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Az ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel, míg az emeleten radiátorokkal. Ezen felül az összes hálószoba hűtő-fűtő klímával felszerelt. A nappaliban igény esetén kandalló is kialakítható, mert a kéménycsatlakozás már rendelkezésre áll.

BIZTONSÁGÁRÓL a kiépített riasztórendszer gondoskodik. Az ingatlan a képeken is látható, BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT állapotban eladó, így nem kell beköltözés után még vagyonokat költeni bútorokra, lámpákra, gépekre, stb…

A kert 352 m2-es, PARKOSÍTOTT, végében egy tárolásra tökéletes faházzal. Az öntözésről LOCSOLÓRENDSZER gondoskodik, mely locsolási mellékvízmérőről üzemel, így az erre elhasznált víz féláron van.

A közelben megtalálható számtalan bevásárlási lehetőség, SPAR, Tesco, kisebb boltok, illetve iskolák és óvodák is, a házzal szemben pedig egy hatalmas játszótér található.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, 1/1-es tulajdon, hitel és CSOK is felvehető rá, a vételár megfizetése után pedig AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Felújított

2010 és 2020 között

Duplakomfort

2

GÁZ (CIRKo)

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk