Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Tégla lakás – Budapest – IX. kerület, Ráday utca

260 ezer €

Megvételre kínálunk Budapesten, a népszerű Ráday utcában egy teljesen felújított, nappali + 3 szobás, 109 m2-es polgári lakást.

Az ingatlan a harmadik emeleten található és a belső udvarra néz, így biztosítva pihenést és a nyugalmat, miközben mégis közvetlenül a város népszerű éttermekkel teli központjába csatlakozik. Az lakás újonnan felújított, modern, magas minőségű anyagokkal, beleértve a fűtési rendszert és az elektromos hálózatot, így hosszú évekig nem kell ráfordítania. Tágas nappalival és három hálószobával rendelkezik. Fenntartási költsége alacsony, fűtése és áramfogyasztása is átalány alatti.

Az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik egy modern, kényelmes és központi helyen lévő otthonra vágynak, de szeretik Budapest polgári lakásainak jellegzetességeit, mint a tágas terek, hatalmas belmagasság és az ehhez illő kazettás nyílászárók, illetve a valódi fa halszálka parketta.

A franciaudvaros házat Schannen Ernő tervezte, aki pályája elején Ybl Miklós irodájában dolgozott, majd később számos jelentős ingatlant tervezett hazánkban. A ház homlokzata felújítása után műemléki védelem alá került jelentőségénél fogva.

Amennyiben szeretné megtekinteni vagy bármilyen kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Felújított

1950 előtt

DUPLAKOMFORTOS

3

GÁZkazán

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk