Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Új Építésű Családi Ház – Sződ

115 millió Ft

Megvételre kínálunk egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, magas műszaki tartalommal rendelkező ENERGIAHATÉKONY földszintes családi házat 4 hálószobával Sződ csendes, kertvárosi részén, 719 m2-es önálló telken. Az ingatlan lakótere 114 m2, melyhez 18 m2 terasz és további 25 m2 garázs tartozik.

Helyiségek tekintetében 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, tágas amerikai konyhás nappalival és fűtött garázzsal rendelkezik. A nappali délnyugati tájolású, ennél fogva napfényes, valamint teraszkapcsolatos, ahova hatalmas tolóajtón keresztül jutunk ki. Nem kell aggódnia otthona rezsiszámláin, hiszen az építtető a leghatékonyabb energiahatékonysági standardok szerint építette.

A fűtésről 24 kw hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel és kiegészítő elektromos törölközőszárító radiátorokkal a fürdőszobákban. Hőtartásáról 15 cm lépésálló szigetelés, 20 cm homlokzati hőszigetelés és 30 cm kőzetgyapot szigetelés gondoskodik, ezen felül háromrétegű hőszigetelt nyílászárók. Az építés során a lakók kényelmére is figyeltek: a hálószobák, nappali és konyha nyílászáróin távirányítóval vezérelhető redőnyök és kézi mozgatású szúnyoghálók találhatóak, melyek az alapár részét képezik.

Az ingatlan már 75%-os készültségű, így 2-3 hónapon belül költözhető. A mielőbbi költözhetőség mellett szeretnénk, ha új ingatlanjában igazán otthon érezné magát, ezért az összes burkolatot Ön választhatja ki. Közelben könnyen elérhető iskola, óvoda, abc, orvosi rendelő és tömegközlekedési csatlakozás is.

Amennyiben megvételéhez még jelenlegi ingatlanját értékesíteni szükséges vagy éppen finanszírozásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén, szívesen segítünk Önnek.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ

2022

DUPLAKOMFORTOS

FÖLDSZINTES

HŐSZIVATTYÚ, PADLÓFŰTÉS

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk