Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Új Építésű Ikerház – Dunakeszi – Révdülő

128 millió Ft

Dunakeszi közkedvelt Révdűlő részén megvételre kínálok egy új építésű, nappali + 4 szobás ikerházat zárt garázzsal, kerttel.

Az ingatlanba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan balra a dolgozó szoba, jobbra a fürdő nyílik. Befelé haladva jobb kéz felé található az emeletre vezető lépcső, szemben pedig az amerikai konyhás, teraszkapcsolatos nappali. A nappali mennyezeti világítópanellel és konyhabútorral szerelt. Az emeleten 2 erkélyes és egy erkély nélküli hálószoba és még egy fürdőszoba található.

Az összes nyílászáró 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű és rejtett redőnytokos alu redőnnyel szerelt. A fűtésről és használati melegvízről kondenzációs gázkazán gondoskodik. A korszerű építési technológiának és 10 cm dryvit szigetelésnek köszönhetően fűtése nem haladja meg az átlagfogyasztást.

Az ingatlanból kilépve a 360 m2-es kertbe jutunk. A két ikerházfél csupán a garázsnál érintkezik, a szomszédos telekbejárat másik utcafrontról nyílik, így teljesen elszeparált a két rész.

A közelben bolt, gyógyszertár, játszótér, étterem is található, a Duna-part és a kerékpárút csak pár perc sétára van.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni, illetve bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén.

új építésű

2022

duplakomfortos

2

gázkazán, padlófűtés

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk