Skip to content


Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Tégla lakás – Budapest – XIV. kerület, Fischer István utca

64.9 millió Ft

Megvételre kínálom a Budapest XIV. kerületében található Cordia Thermal Zuglóban az egyik utolsó elérhető új építésű kertkapcsolatos lakást, kulcsrakész, azonnal költözhető állapotban! Az ingatlan átadása a hetekben várható, így nem kell hónapokig vagy évekig várnia míg beköltözhet lakásába.

Ez a földszinti lakás 40 m2-es alapterülettel és egy 7 m2-es terasszal rendelkezik, így kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egy modern és kényelmes otthon tulajdonosa lehessen. A lakáshoz tartozik egy saját használatú, 39 m2-es kert is, mely esztétikus módon parkosított, így az új tulajdonosnak már a beköltözés pillanatában kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan magas műszaki tartalmának köszönhetően kimagasló ‘AA” energetikai besorolást kapott, így nem kell aggódnia a közüzemi díjakon sem.

A Rákos-patak partján hangulatos, magas fákkal övezett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családi házas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

Az ingatlanhoz opcionálisan megvásárolható egy garázs és tároló is, ami további kényelmet nyújt az új tulajdonosnak.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén.

2023

összkomfortos

5

házközponti egyedi méréssel

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk