Skip to content

Több éves szakértelem

Engedje meg, hogy bemutatkozzak

Gellén Dávid vagyok, a Home Key Ingatlan Kft alapítója. Végzettségemet tekintve közgazdász; gazdálkodási- és menedzsment szakon, ezen belül is marketing szakirányon végeztem, melynek nagy hasznát veszem az ingatlanok népszerűsítésekor is.

Az elmúlt közel 15 évben a bankszektorban tevékenykedtem, ahol jelentős tapasztalatot szereztem az ingatlanpiacról, leginkább természetesen finanszírozási és befektetési szempontból.

Ezt a tudást kívántam elmélyíteni ingatlanértékesítési és -értékelési szempontból, ezért megszereztem először az ingatlanközvetítői, majd az ingatlanvagyon-értékelői képesítést is.

Ezután megalapítottam a Home Key Ingatlan Kft-t, ami a pénzügyi szektorban megszokott prudencia és megbízhatóság mellett a lehető legnagyobb alapossággal és szakértelemmel kíván ügyfelei rendelkezésére állni ingatlanügyeik során, legyen szó tanácsadásról, értékelésről vagy közvetítésről.

Szakértő partnereink által segítségére lehetünk hitellel, biztosítással, joggal, adózással, tervezéssel, építéssel és lakberendezéssel kapcsolatban egyaránt.

gellen-david-homekey-ingatlan

A Home Key Ingatlan 1328/2021 számon nyilvántartott tagja a Magyar Ingatlanszövetségnek.​

Megbízható vállalkozásként 50 millió forint felelősségbiztosítással rendelkezünk ingatlanértékelésre és közvetítésre egyaránt.