Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Családi ház – Alsógöd – Új építésű

179,9 millió Ft

Megvételre kínálok Alsógöd kertvárosi részén két különálló, új építésű, 4 hálószoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező magas műszaki tartalmú családi házat. A telek csendes, aszfaltozott utcában található, közvetlen környezetében erdővel.

A ház nettó 182 m2-es, nagy terekkel és napfényes szobákkal rendelkezik. Az épület minden részletre odafigyelve, a legjobb minőségű anyagokból épül, 2024-es átadással. Az alsó szinten tágas nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és egy hálószoba, illetve előszoba és háztartási helyiség található, míg az emeleten további három hálószoba, két fürdőszoba, egy gardrób és egy pergola fedésű terasz épül meg. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas, 24 m2-es fűtött garázs, ahol kényelmesen parkolhat.

Az ingatlan magas műszaki tartalma garantálja, a magas rezsiköltségek miatt, hiszen az egyedi iSB Építési Rendszer® alkalmazásával épült épület, hőszivattyúval, 15 cm szigeteléssel és redőnnyel szerelt háromrétegű műanyag nyílászáróval lesz ellátva, a nyári hőségben pedig a mennyezethűtés teremti meg az ideális hőmérsékletet a családja számára.

A két ingatlan egy 1409-es telken épül meg, így mindkét házhoz kényelmes méretű kert tartozik, ahol a család pihenhet és kikapcsolódhat. Az utcafronthoz közelebb elhelyezkedő ingatlanhoz tartozik még 40 m2 pince, míg a telek hátsó részén lévő ház 100 m2-rel nagyobb telekrésszel rendelkezik. Most még választhat, hogy melyiket szeretné jobban. Az ár irányár és épületenként értendő

Képzelje csak el, milyen fantasztikus érzés lehet reggelente az erdő madárcsicsergésére ébredni, majd kényelmesen reggelizni a kertben, miközben a friss levegő és a zöldellő környezet körbeveszi Önt.

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni vagy további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőség bármelyikén.

Új Építésű

2024

DUPLAKOMFORTOS

2

hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk