Skip to content
elado-csaladi-haz-dunakeszi-revdulo

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Családi Ház – Dunakeszi – Révdűlő

139 millió Ft

Megvételre kínálok Dunakeszi Révdűlő részén a Duna-parttól pár perc sétára egy 225 m2-es, 4+1 hálószobás, akadálymentesített családi házat, dupla gépjárműbeállóval, kandallóval. A ház első részén külön akadálymentesített lakrész található, mely teljesen szeparált, akár két generációnak vagy külön irodának is megfelelő.

Alacsony fenntartási költségű, a teljes ház teljes rezsije kb.: 40.000 HUF A ház víz ellátását lehet kútvízről is üzemeltetni, így ez a fogyasztás még tovább csökkenthető.
A ház 2005-ben épült acélvázas szerkezettel, kivitelezője az 1997-óta működő, leinformálható Horizont Global, akinek honlapján referenciaházként is megtalálható az ingatlan.

A cég referenciái magáért beszélnek:Exxon Mobil, RTL, Műegyetem, BGE, Rendőrség, Szent István Egyetem és még sorolhatnánk. Azóta is mind műszakilag, mind pedig esztétikailag kiváló állapotú, a tavalyi évben a tető új héjazatot kapott, így ráfordítás nélkül költözhető. A kiváló tervezésnek köszönhetően nagyon tágas terek jellemzik, formabontó design megoldásokkal, sok nagyméretű nyílászáróval.

A házba a gépjárműbeálló felől belépve az előtérbe jutunk, ahonnan balra a külön lakrész/iroda található, szemben pedig az étkező és a beépített bútokkal rendelkező konyha, melynek külső oldalán a terasz helyezkedik el, amitől egy hatalmas üvegportál választja el.

Tovább haladva a közlekedőbe jutunk, ahonnan balra a terasz, jobbra a mosdó és az emeleti feljáró, szemben pedig a tágas és napfényes nappali nyílik, ahol kandalló is helyet kapott, ezzel növelve a ház lakóinak komfortját.

A nappaliból a szülői hálórészre jutunk, ami külön rendelkezik egy fürdőszobával és egy gardróbszobával. A gardróbból nyílik a mosókonyha, ami megközelíthető a közlekedő irányából is. Az emeletre felérve egy közlekedőből további 3 hálószoba és egy fürdőszoba érhető el, ebből 2 háló erkéllyel is rendelkezik.

Ajánlom azok számára, akiknek a tágas terek és Budapest közelsége mellett fontos az energiahatékonyság, természetközeliség és egyediség.
Minden finanszírozás és támogatási forma igénybe vehető.


Megtekinteni előre egyeztetett időpontban van lehetőség, amennyiben szeretné személyesen is látni vagy bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzám a megadott elérhetőségek bármelyikén, akár hétvégén is.

JÓ ÁLLAPOTÚ

2001 ÉS 2010 KÖZÖTT

DUPLAKOMFORTOS

2

GÁZ (CIRKO), FAN-COIL

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk