Skip to content

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Eladó – Üdülőházas nyaraló – Siófok – Sóstó

94,90 millió Ft

Megvételre kínálok Balatonon, a siófoki Sóstó partján, teljesen felújított, bútorozott medencés nyaralót, privát stéggel.

A földszinten hatalmas üvegportállal rendelkező amerikai konyhás nappali kap teret, ahonnan a medence fölött elnézve Sóstóra látunk rá. A földszinten található még a fürdőszoba, míg az emeleten két hálószoba található, melyből a part felőlihez erkély csatlakozik, ahonnan szintén csodás panoráma nyílik.

Az ingatlan egésze felújításra és korszerűsítésre került, többek között a teljes elektromos hálózat cserélve lett, a nyílászárók háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátottak és 15 cm grafit szigetelés került a faborítás alá. A földszinten és az emeleten is hűtő-fűtő klímák kerültek felszerelésre, ezek mellett a fűtésre elektromos radiátorral is rá lehet segíteni. Az átépítés során az összes burkolat és szaniter kicserélésre került, illetve teljesen új gépesített konyha került kialakításra. A biztonságot távollétében is szolgálja a kiépített riasztó és kamerarendszer.

A kertben a fűthető medence mellett nyári konyha került kialakításra. Mellette egy külön mosdó is helyet kapott, a medence partján pedig zuhanyzó is található.

A házhoz saját stég tartozik, mely lehetőséget nyújt horgászatra, vagy éppen napozásra tetszés szerint.

Az ingatlan a benne található összes ingósággal együtt kerül eladásra, a bútorokon túl a vételár részét képezi például a házimozi és a nyári konyha grillfelszerelése is, így leendő tulajdonosa egyéb ráfordítás nélkül élvezheti már ebben a szezonban is.

A 10+8 nyaralót tartalmazó közel 10.000 m2-es terület lakópark szerűen üzemel, így amikor nem tartózkodik nyaralójában, akkor sem kell aggódnia a fűnyírás, szemétszállítás és egyéb operatív teendők miatt. A nyaralóövezetbe mobiltelefonról nyitható automatikus kapun keresztül lehet csak bejutni, így a teljes nyugalom biztosított.

A nyaraló elhelyezkedése fantasztikus, közel a Balaton partjához. Mindössze néhány perc sétára található a strand, de az ingatlanhoz tartozó saját medence is lehetőséget nyújt a kellemes vízi szórakozásra és a frissítő úszásra a pihenőnapokon.

Ha szeretne kiszakadni a hétköznapok nyüzsgéséből és elmerülni a balatoni nyugalomban, ez a nyaraló tökéletes választás.

felújított

1981 és 2000 között

2

elektromos fűtőpanel, hűtő-fűtő klíma

Galéria

Gellén Dávid

Ingatlanszakértő
+36/20-326-99-44

Térkép

Írjon nekünk